E-mail

For kontakt vennligst benytt: kontakt@domistyl.no.

Å pusse opp baderommet

Når du skal bygge nytt bad eller pusse opp det gamle, er det noen ting du må tenke på for at resultatet skal bli bra.

For det første må du huske på at bygging eller oppussing av baderom krever at man bruker en godkjent håndverker som er utdannet innen faget. Ettersom dette er et våtrom, kreves det at man har utdanning og godkjenning. Du har altså ikke lov til å utføre alt arbeidet selv hvis du ikke er utdannet innen faget og har de rette tillatelsene. Og for det andre bør du tenkt igjennom hvor stort budsjett du har.

Når disse to tingene er på plass, er det klart for å se på detaljene. Hvordan skal badet være utformet? Skal du ha enkel eller dobbel servant? Skal du ha mulighet for å ha vaskemaskin og tørketrommel på badet, eller skal disse maskinene stå på et eget rom? Vil du ha toalett som henger på veggen, eller et klassisk toalett med gulvtilkobling? Vil du ha tapet eller fliser på veggene? Vil du ha fliser eller belegg på gulvet? Og for ikke å snakke om varme – skal du ha vannbåren varme i gulvet, eller klarer du deg med annen type oppvarming? Og vil du ha badekar eller dusj – eller begge deler?

Det er mange ting å tenke på når du skal bygge eller renovere et bad, og hvis du skal pusse opp et gammelt bad, vil det kanskje være nødvendig å bygge opp alt på nytt fra bunnen av. Ikke forhast deg når du skal bygge et nytt eller renovere et gammelt bad. Jo lengre tid du bruker på å tenke igjennom hvordan du vil ha det, desto bedre vil resultatet bli. Og hvis du bruker litt tid på å innhente priser hos forskjellige leverandører, kan du kanskje også spare ganske mange tusenlapper.