E-mail

For kontakt vennligst benytt: kontakt@domistyl.no.

Beskytt føttene

Snekker i arbeidsklærDet å pusse opp hjemme fører med seg mange utfordringer. Det er gjerne en stor jobb å begynne å pusse opp i hjemmet, og det er mange ting å tenke på. Det mest naturlige å tenke på er selvfølgelig arbeidet som skal utføres, og ikke minst hvordan man vil at resultatet skal bli.

En ting som de færreste av oss tenker på, er å beskytte oss selv under oppussingen. Det er jo slik at det gjerne er tunge og store ting som er i bevegelse når man pusser opp, og det er fort gjort å skade seg.

Et av de mest utsatte stedene på kroppen er føttene. Det er ikke uvanlig at man skal være litt ekstra effektiv under arbeidet, og at man plutselig mister noe på foten. De fleste av oss har nok en eller annen gang slått foten, og vi vet alle hvor vondt det gjør. Det er jo dermed enkelt å tenke seg hvor vondt og skadelig det kan være hvis man mister et større objekt på foten. Dette kan enkelt unngås ved å gå til innkjøp av noen skikkelige arbeidssko. På nettsiden http://www.footmall.no finner man et godt utvalg av ulike arbeidssko.

Målet med arbeidssko

Målet med arbeidssko er at

  • de skal sitte godt på foten
  • de skal ikke være for tunge
  • de skal være enkle å få av og på
  • de skal beskytte foten best mulig

Hos Footmall finner man ulike typer arbeidssko som kan kjøpes i nettbutikken. Arbeidsskoene kommer fra flere forskjellige merker, og de er alle laget med ett formål, og det er å beskytte foten mot skader. Fra merket Cat finner man fire ulike typer arbeidssko. Her kan man selv velge hva slags sko det skal være, blant annet om det skal være lav ankel eller noe høyere ankel på skoen. Det finnes også flere arbeidssko fra merket Monitor. De står også for flere typer modeller av skoen, slik at hver enkelt skal kunne finne en arbeidssko som passer. Det er også ulike priser på de forskjellige modellene, noe som gjør at det er mulig å velge blant både prisklasser og type sko.