E-mail

For kontakt vennligst benytt: kontakt@domistyl.no.

Borte fra boligen i noen dager?

Skal du renovere huset, eller skal du av en eller annen grunn oppholde deg borte fra boligen din i noen dager? Det er ingen grunn til bekymring, ettersom det finnes mange muligheter for billige hotellopphold.

http://www.hotellbergensentrum.com/citybox/ finner du meget rimelige muligheter hva angår hotellopphold på kort varsel. Citybox er billige og miljøvennlige hoteller som finnes i Bergen og et utvalg av andre byer rundt om i verden. Citybox er perfekte for kortere opphold hvor man enkelt kan bestille, sjekke inn og sjekke ut via nettet eller på egen hånd ved hjelp av automater som er plassert i hotellenes lobby.

Bor du i eller i nærheten av Bergen, kan du benytte hotellbergensentrum.com/citybox/ og finne ut mer om Citybox. Her kan du også booke oppholdet ditt på Citybox. Hotellet ligger ved Nygårdshøyden sentralt i Bergen.

Forbedring av hus

Ordne det meste på egen hånd

Citybox er altså ideelt om du liker og er i stand til å ordne det meste på egen hånd. Det finnes ingen tradisjonell resepsjon på hotellet, men det finnes Citybox-verter som er i stand til å hjelpe deg og besvare spørsmål du måtte ha om oppholdet.

Rommene er enkle, men har komfortable senger, en skrivepult med leselampe, stol og knagger til å henge opp klær på. I de litt større rommene finner du lenestol, sofa og salongbord. Skal du bo over lengre tid, får du også rengjøring av rommet en gang i uken. Ikke alle rommene har egne bad, så noen ganger må du altså dele baderomsfasiliteter med dine naboer. Dette er enkle omgivelser, men miljøgevinsten er utrolig stor om du tåler å bo i enkle og koselige omgiveler.

Det finnes en ekstern kafé i første etasje hvor du kan kjøpe frokost og enkle matretter. Det finnes eget vaskerom hvor du kan vaske, tørke og stryke klær.

I første etasje er det en TV-stue hvor du kan se på TV om du skulle ønske det. Det er dessuten Internett på alle rom. Det finnes en telefonkiosk nede i første etasje, men ingen telefon på rommene. Dette lavterskeltilbudet i urbane omgivelser gjør Citybox til et populært valg hos unge backpackere på tur til Bergen. Her kan du altså møte spennende mennesker.