E-mail

For kontakt vennligst benytt: kontakt@domistyl.no.

Puss opp hjemme

Hotell Admiral i BergenOppussing i hjemmet er noe som er aktuelt for mange av oss. Det kan være at huset man har kjøpt har et slitt utgangspunkt og trenger oppussing, eller så kan det være at man har bodd i samme hus så lenge at man ønsker litt endringer. Uansett hva det er som gjør at man ønsker å pusse opp, så er det jo slik at det er noen ting man må tenke gjennom før man setter i gang.

Overnatting

Hvis det er slik at man gjør en større oppussing hjemme, så er det ofte slik at det er enklest å finne et annet sted å overnatte. Det er ikke alltid like lett å få til, og det kommer ofte an på hva slags nettverk man har rundt seg. Hvis familien bor i nærheten, så er det jo naturlig å spørre dem først. Det kan også være et alternativ å høre med gode venner som eventuelt bor i nærheten. Det er jo tross alt en fordel at man ikke være for langt unna huset, slik at man har mulighet til å følge med på oppussingen så tett som mulig. Hvis det er snakk om at oppussingen skal vare over lengre tid, så er det lurt å ha avklart det med de man eventuelt skal overnatte hos. Det er stor forskjell på det å overnatte hos noen en dag eller to sammenlignet med en uke eller to. Hvis man er enige i forkant, unngår man noen konflikter eller ubehagelig stemning.

Bo på hotell

For de som ikke har noen i umiddelbar nærhet under oppussingen, så er det et godt alternativ å overnatte på hotell. Uansett hvor man bor, så vil det trolig finnes et hotell i nærheten. Som alle vet, så er oppussing ganske dyrt, så det lønner seg å finne et hotell som ikke koster så altfor mye. Det er mulig å dra innom hotellet og høre hva slags priser det er mulig å få på ett rom. Det er også mulig å gjøre litt noen undersøkelser på Internett for å finne det billigste og beste alternativet i området der du ønsker å bo.